MKB 5 maatschappelijk betrokken bij de Veenkoloniën

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf meer structuur en goede begeleiding krijgt zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

MKB 5 maatschappelijk betrokken bij de Veenkoloniën

Veenkoloniën

MKB 5 Managementadvies voelt zich overal thuis, maar is blijvend verbonden met de Veenkoloniën. Een prachtig gebied in de provincies Groningen en Drenthe waar de leefbaarheid onder druk staat. Op alle fronten is sprake van krimp. Een tij dat Remco van Suchtelen in samenwerking met anderen graag wil keren. Hij spant zich dan ook vol overtuiging in voor lokale initiatieven op het gebied van onder andere zorg en innovatie.

Zorg is van ons!

Als bevlogen inwoner en ondernemer met hart voor de Veenkoloniën is Remco nauw betrokken bij de stichting Zorg is van ons! In reactie op de sluiting van een tweetal afdelingen van het Refaja Ziekenhuis wil deze stichting een positieve en constructieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van toegankelijke zorg voor alle inwoners van de regio.

Innovatie in de Veenkoloniën: Makeport Mercurius

Ook werkt Remco binnen de coöperatie ‘Innovatiehub’ intensief mee aan innovatietrajecten gericht op het structureel stimuleren van innovatie en creëren van daarvoor benodigde stageplekken bij het regionale MKB. Een goede manier om te laten zien wat de Veenkoloniën te bieden hebben én een goede kans om mensen naar het prachtige, onderschatte gebied te halen. Een gebied waar het niet alleen goed werken, Maar gezien de schone lucht, betaalbare en goede woningmarkt, goede openbare voorzieningen en het prettige sociale karakter ook goed wonen is.

Kredietunie Veenkoloniën en Oostermoer

Remco is initiatiefnemer van de Kredietunie Veenkoloniën en Oostermoer. Doel van deze unie is kredietverlening door ondernemers aan het MKB en dat zonder winstoogmerk. Kansrijke, in het gebied gevestigde ondernemers die niet bij reguliere financiers terecht kunnen, hebben zo alsnog zicht op een krediet inclusief coaching van ervaren (oud) ondernemers. Nog zo’n mooie manier om de leefbaarheid in het gebied verder te vergroten.

Bedrijfsorganisatie Advies

Voor ieder bedrijf zijn twee vragen cruciaal. Wat is je doel? En hoe ga je dat doel realiseren? MKB 5 Managementadvies helpt je het antwoord op beide vragen helder te formuleren.

Bedrijfseconomisch Advies

Voor ieder bedrijf geldt dat het cijfer onder de streep wordt bepaald door de cijfers boven de streep. Om tot het hoogst haalbare rendement te komen, is sturen op de juiste cijfers dan ook van cruciaal belang.

Bedrijfsfinanciering Advies

Staat je bedrijf voor een (vervangings)investering in bijvoorbeeld nieuwe machines of vastgoed? Laat je dan niet verleiden door kredietboeren die slechts op basis van een goed verhaal krediet verstrekken

MVO

MKB 5 spant zich dan ook vol overtuiging in voor lokale initiatieven op het gebied van onder andere zorg en innovatie. Om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van toegankelijke zorg voor alle inwoners van de regio

MKB 5 samenwerken aan een betere toekomst

Contact ons

U kunt met ons contact op nemen via contact formulier. Stel gerust vragen en als u meer informatie wilt ontvangen over bijvoorbeeld onze diensten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

r.van.suchtelen@mkb5.nl

06 - 23471456

Bakboord 29a, 9501 JZ Stadskanaal

Ma-Zo: Telefonisch bereikbaar