MKB 5 sterk in bedrijfsfinanciering en vastgoed

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf meer structuur en goede begeleiding krijgt zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

MKB 5 sterk in bedrijfsfinanciering en vastgoed

Kredietadviseur

Staat je bedrijf voor een (vervangings)investering in bijvoorbeeld nieuwe machines of vastgoed? Laat je dan niet verleiden door kredietboeren die slechts op basis van een goed verhaal krediet aanvragen zonder zich verder te verdiepen in de onderneming aangaande redenen en oorzaken van de kredietbehoefte. Als kredietadviseur kijkt MKB 5 Managementadvies in de volle breedte naar de kredietbehoefte om vervolgens in goed overleg met opdrachtgever en financier de meest verstandige afwegingen te maken.

Optimale constructie

Met veel verstand van zaken weet MKB 5 qua aflossingsdruk, kosten en zekerheden altijd de best mogelijke financieringsconstructie te regelen. Niet zo gek met de ruime ervaring en een breed netwerk in het bankwezen en inmiddels ook in alternatieve financieringsvormen als crowdfunding. Een netwerk dat MKB 5 ook met succes aanwendt om een sanering in gang te zetten als je bedrijf niet langer aan de financiële verplichtingen kan voldoen.

Haalbaar vastgoed

Ook op het gebied van zakelijk vastgoed wil je MKB 5 als onafhankelijk adviseur aan je zijde. Huren of kopen, een programma van eisen is altijd van belang. Voldoet een pand aan alle wensen? Dan volgt de vraag of het ook financieel haalbaar is. Niet alleen qua locatie en prijs, maar ook qua courantheid, verzekeringen en het onderhoud op de korte én lange termijn. En vervolgens een passende  vastgoed financiering

Bedrijfsorganisatie Advies

Voor ieder bedrijf zijn twee vragen cruciaal. Wat is je doel? En hoe ga je dat doel realiseren? MKB 5 Managementadvies helpt je het antwoord op beide vragen helder te formuleren.

Bedrijfseconomisch Advies

Voor ieder bedrijf geldt dat het cijfer onder de streep wordt bepaald door de cijfers boven de streep. Om tot het hoogst haalbare rendement te komen, is sturen op de juiste cijfers dan ook van cruciaal belang.

Bedrijfsfinanciering Advies

Staat je bedrijf voor een (vervangings)investering in bijvoorbeeld nieuwe machines of vastgoed? Laat je dan niet verleiden door kredietboeren die slechts op basis van een goed verhaal krediet verstrekken

MKB 5 samenwerken aan een betere toekomst

Contact ons

U kunt met ons contact op nemen via contact formulier. Stel gerust vragen en als u meer informatie wilt ontvangen over bijvoorbeeld onze diensten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

r.van.suchtelen@mkb5.nl

06 - 23471456

Bakboord 29a, 9501 JZ Stadskanaal

Ma-Zo: Telefonisch bereikbaar