MKB 5 maakt sturen op cijfers leuk

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf meer structuur en goede begeleiding krijgt zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

MKB 5 maakt sturen op cijfers leuk

Cijfers

Voor ieder bedrijf geldt dat het cijfer onder de streep wordt bepaald door de cijfers boven de streep. Om tot het hoogst haalbare rendement te komen, is sturen op de juiste cijfers dan ook van cruciaal belang. Voor veel ondernemers blijkt dit een enorme uitdaging, maar met de succesvolle formule van MKB 5 Managementadvies verandert sturen op cijfers in sturen op de werkelijkheid.

Overzichtelijke modellen

MKB 5 giet cijfers via een goed georganiseerde administratie in overzichtelijke financiële modellen, ook van waarde in het contact met de bank en accountant. Met een heldere uitleg geeft MKB 5 inzicht in de werking van omzet, marges, kosten, voorraad, debiteuren, crediteuren en dergelijke. Dit inzicht maakt de weg vrij om vervolgens stappen te zetten in het reduceren van kosten en verhogen van inkomsten en daarmee het structureel verbeteren van de financiële positie van de onderneming.

Zichtbaar effect

Dit sturen op cijfers moet leuk zijn en dus ontwikkelde MKB 5 een praktisch werkboek dat het verhaal achter de cijfers tot leven brengt. Door het werkboek samen te doorlopen, staat MKB 5 je bij in het herschrijven van dat verhaal. Met de effecten zichtbaar doet het goed om met cijfers aan de slag te gaan en profiteer je blijvend van een beter rendement én dus ook een beter leven.

Bedrijfsorganisatie Advies

Voor ieder bedrijf zijn twee vragen cruciaal. Wat is je doel? En hoe ga je dat doel realiseren? MKB 5 Managementadvies helpt je het antwoord op beide vragen helder te formuleren.

Bedrijfseconomisch Advies

Voor ieder bedrijf geldt dat het cijfer onder de streep wordt bepaald door de cijfers boven de streep. Om tot het hoogst haalbare rendement te komen, is sturen op de juiste cijfers dan ook van cruciaal belang.

Bedrijfsfinanciering Advies

Staat je bedrijf voor een (vervangings)investering in bijvoorbeeld nieuwe machines of vastgoed? Laat je dan niet verleiden door kredietboeren die slechts op basis van een goed verhaal krediet verstrekken

MKB 5 samenwerken aan een betere toekomst

Contact ons

U kunt met ons contact op nemen via contact formulier. Stel gerust vragen en als u meer informatie wilt ontvangen over bijvoorbeeld onze diensten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

r.van.suchtelen@mkb5.nl

06 - 23471456

Bakboord 29a, 9501 JZ Stadskanaal

Ma-Zo: Telefonisch bereikbaar