MKB 5 voor een optimale bedrijfsstructuur

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf meer structuur en goede begeleiding krijgt zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

MKB 5 voor een optimale bedrijfsstructuur

Optimale bedrijfsstructuur

Voor ieder bedrijf zijn twee vragen cruciaal. Wat is je doel? En hoe ga je dat doel realiseren of te wel, wat is je missie, visie en strategie? MKB 5 Managementadvies helpt je het antwoord op deze vragen helder te formuleren. Vervolgens ben je bij MKB 5 ook voor het optimaliseren van de bijbehorende bedrijfsstructuur en cultuur aan het juiste adres. Een structuur die niet alleen zakelijk, maar ook privé voor de ondernemer heel veel rust brengt.

Gewenste competenties

Het optimaliseren van de bedrijfsstructuur begint bij het in kaart brengen van de functies die nodig zijn om processen effectief uit te voeren. Als dat plaatje klopt, volgen de functieomschrijvingen met vooral ook aandacht voor competenties. Dat vraagt naast goede begeleiding om een cultuur van vertrouwen.

Efficiënte werkprocessen

Met de juiste mensen op de juiste plek ben je er nog niet. Ook alle werkprocessen moeten goed op orde zijn. Indien vereist, moet je aan de voorwaarden van keurmerken als VCA en ISO voldoen. En de administratie vraagt op alle fronten om een efficiënte inrichting. MKB 5 staat je met een praktisch werkboek bij in dit proces met als resultaat een hogere waarde en meer rendement voor je bedrijf.

Bedrijfsorganisatie Advies

Voor ieder bedrijf zijn twee vragen cruciaal. Wat is je doel? En hoe ga je dat doel realiseren? MKB 5 Managementadvies helpt je het antwoord op beide vragen helder te formuleren.

Bedrijfseconomisch Advies

Voor ieder bedrijf geldt dat het cijfer onder de streep wordt bepaald door de cijfers boven de streep. Om tot het hoogst haalbare rendement te komen, is sturen op de juiste cijfers dan ook van cruciaal belang.

Bedrijfsfinanciering Advies

Staat je bedrijf voor een (vervangings)investering in bijvoorbeeld nieuwe machines of vastgoed? Laat je dan niet verleiden door kredietboeren die slechts op basis van een goed verhaal krediet verstrekken

MVO

MKB 5 spant zich dan ook vol overtuiging in voor lokale initiatieven op het gebied van onder andere zorg en innovatie. Om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van toegankelijke zorg voor alle inwoners van de regio

MKB 5 samenwerken aan een betere toekomst

Contact ons

U kunt met ons contact op nemen via contact formulier. Stel gerust vragen en als u meer informatie wilt ontvangen over bijvoorbeeld onze diensten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

r.van.suchtelen@mkb5.nl

06 - 23471456

Bakboord 29a, 9501 JZ Stadskanaal

Ma-Zo: Telefonisch bereikbaar